Cégünkről

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK CÉGÜNKRŐL ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ÁSZF


•Bemutatkozás:

Nagykereskedésünk selyemvirágok, virágkötészeti kellékek, szárazvirágok, szezonális termékek, mécsesek, ajándéktárgyak és dekorációk értékesítésével foglalkozik.
Cégünk több mint 25 év tapasztalatával rendelkező vállalkozás. 
Hazai és külföldi gyártóktól, importőröktől, saját importból a legjobb minőségű árut versenyképes árakkal kínáljuk. Szezonális termékeinket az aktuális trendnek megfelelően folyamatosan frissítjük. Kereskedésünkben és webshopunkban viszonteladók, cégek, vállalkozások vásárolhatnak. A széles választék mellett mennyiségi kedvezményekkel és akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

 

Információk:

Webshopunkban viszonteladók, cégek, vállalkozások vásárolhatnak.
Vásárlása feltételhez kötött. Amennyiben vásárolni szeretne tőlünk, ezesetben regisztrálnia kell oldalunkon, melyhez feltétlenül szükséges  megadnia adószámát. A vásárlás engedélyezéséhez le kell ellenőriznünk vállalkozását, hogy tevékenységi köre megfelel-e. A továbbiakban e-mailben fogjuk értesíteni regisztrációjával kapcsolatban. 
Fontos információ: selyemvirág csokraink csak egész kartonra vagy fél kartonra vásárolhatók. A szállítás díjáról a megrendelőt e-mailen tájékoztatjuk, mivel a szállítás költsége függ a rendelt termékek súlyától.

Minimum rendelési összeg: 10.000 Ft.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!


Elérhetőségeink:

Telefon:+36-93/310-280 

E-mal: info@sofiadekor.hu